Picture
В ОЧАКВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТАРИСТИ - СН. ИНТЕРНЕТ
http://nuvini.weebly.com/vasektomiata_na_dogan_premina_uspeshno.html

18.08.2011 - Истанбул

 Източници от клиниката в Истанбул, в която е настанен лидерът на ДПС, съобщават, че вазектомията му е преминала успешно. 
Припомняме, че по рано този месец, лидерът на ДПС се реши на мярката, предимно по натискът на семейството си - предимно децата си - заради изключително честата поява на нови полу-братя и полу-сестри на порастналите вече деца на Доган. 
Очевидно, това е ставало чрез изкуствено осеменяване, тъй като алкохолната зависимост на лидерът на партията, отдавна не позволява на никакви “технически средства” да подпомогнат осъществяването на каквато и да било нормална сексуална интервенция, която да доведе до забременяване.
Източници от ДПС, пожелали анонимност, твърдят, че ръководството на партията си е отдъхнало в облекчение, тъй като, очевидно, лидерът на партията имал навика да обещава на всяка от непълнолетните майки на новородениете си деца, място в парламента за оторочетата им, когато те навършат пълнолетие. В последствие обикновено се оказвало, че той заблуждавал майките и всъщност имал предвид парламентарните постове да се заемат само от мъжките му рожби. 
По неофициални данни, турското правителство е уреждало Доган със потенциални майки за поколението му и на всичкото отгоре е плащало разноските по транспортирането им, след което ДПС лидерът избирал на място част от тях за изпълнение на целите си. Има данни и че турското правителство е ивестирало огромни суми, за да убеди Доган да продължи практиката, но се усъмнило в успеха и, когато станало ясно, че бройката на децата вече надвишава бройката на народните представители в Българският парламент. 
“Нувини” научи, че идеята за процедурата не е ощастливила особено политическият лидер, но в крайна сметка той се е съгласил, тя да бъде извършена при условие, че се извърши от член на семейството му - негов първи братовчед. 
Всичко е преминало повече от добре, имайки предвид, че братовчедът на Доган не е лекар. Той на свой ред е предположил, че това е можело да се направи и “у нас, през повечето време”, визирайки почти перманентната алкохолна наркоза на партийният лидер.
От ръководството на ДПС съобщиха, че промяната в гласа на Доган, няма да се забележи и той ще има време да се възстанови, тъй като и без това не се предвижда през следващите две години той да навести заседанията на парламента или да има публични изяви. Част от автобусите с кандидат майки на децата на Доган, вече транспортирани до някои от резиденциите му, ще бъдат пренасочени към парламентаристи от ГЕРБ в знак на добра воля и като предложение за политическо партньорство. От канцелариите на Георги Първанов и мнозина лидери на БСП на няколко пъти правят запитвания за възможно пренасочване на поне един два автобуса за кампаниите “млади симпатизантки се срещат с президента” - очевидно, за да сплотят електоралната маса. (нувини)
Leave a Reply.